Kinderkunst Route Princenhage

0

Vanaf 20 juli tot en met 27 juli loopt er door Princenhage weer een Kinderkunst Route Princenhage. Gaat het zien prachtige kunstuitingen, die je zal doen verwonderen, verbazen en hier en daar een lach of een traan laten ontstaan.

Deelnemende ondernemers waar de kunst te zien is zijn: Drukkerij van den Wijngaarden | Pastoor van Spaandonkstraat 31, De Friettent | Haagsemarkt 16, Louvelee | Haagsemarkt 17, Familie Roobol | Haagsemarkt 22, Multiboek | Haagseweg 435, Jeroen van der Put Juwelier | Haagsemarkt 31, Mechel Makelaardij | Dreef 3, C’est Moi | Dreef 49, Crielaers Makelaardij, Mastbosstraat 20, Kapper Mario | Dreef 24, ‘t Gele Huis | Haagsemarkt 6-achter, Zes Mode | Haagsemarkt 6, La Barrique | Haagsemarkt 6, Kaatje Jans | Haagsemarkt 8, NOVO Advocatuur en Mediation | Liesbosstraat 2

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter