Princenhage Klassiek 10 juli

0

Op zondag 10 juli a.s. vindt de derde editie plaats van Princenhage Klassiek. Een
jaar uitgesteld vanwege Corona. Ook voor deze derde editie mogen we weer gebruik maken
van 13 prachtige tuinenin Princenhage. Er zijn evenzoveel muzikanten/gezelschappen bereid
om voor u prachtige muziek te maken. Mede dankzij een goede samenwerking met Nieuwe
Veste Breda en Buddy to Buddy in Breda is dit mogelijk.

Naast een aantal ‘oude’ bekenden zijn er dit jaar weer nieuwe muzikanten die voor u optreden. Denk aan onder meer zangtrio Zinder, vocaal ensemble Merulae en s’OTTOvoces. Baran laat u genieten van Koerdische muziek en bespeelt de SAZ, een snaarinstrument. Om 12.45 uur zal het festival worden geopend door Marianne de Bie, voormalig cultuurwethouder van de Gemeente Breda en het Klokkenluiders Gilde Breda. Om 13.00 uur zal de start worden gemaakt op de Haagsemarkt door de Bredase Opera en starten de eerste optredens in de tuinen. Het mini festival wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Princenhage dorp in Breda en wordt mede gesponsord door de Vrienden voor de podiumkunsten Breda en het
wijkplatform van de Gemeente Breda.

Voor een kleine bijdrage van € 2,00 p.p. kunt u alle concerten bezoeken. Vanaf 1 juli a.s. kunt u een toegangsbewijs en programma kopen bij Femke Reuvers aan de Pastoor van Spaandonkstraat 24 in Princenhage. Op zondag 10 juli zelf is er vanaf 12.00 uur een verkooppunt op het terras van het Roode Hert, Haagsemarkt en in de tuin van het Princenhaags museum, Haagweg 334.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter