Repair Café in de Dobbelsteen

0

Voor de zomervakantie kunt u nog een keer terecht met je kapotte spulletjes, zaterdag 25 juni. Laat je spullen repareren, want weggooien is en blijft nog steeds zonde! Van 12.00 tot 15.30 uur zijn we weer open.

We hebben weer vele deskundige vrijwilligers op het gebied van kleine huishoudelijke apparaten, computers, telefoon, kleding, naaimachines en fietsen. De reparaties zijn gratis, behalve de onderdelen en materialen. Een kleine donatie is altijd welkom, want we moeten als Repair Café ook huur betalen voor deze locatie! Als je een naaimachine hebt, die gerepareerd of nagekeken moet worden, is het raadzaam dit vooraf te melden aan onze coördinator, Henk Oomen, tel: 06-15242474, mail adres: henk.oomen1948@hotmail.com Tot ziens in ons Repair Café Dobbelsteen, waar je op een gezellige manier met buurtgenoten in contact komt en waarbij je tevens zorg draagt voor het verkleinen van de afvalberg. Want weggooien is en blijft Echt Zonde! De Dobbelsteen is gevestigd aan de Doelen 36 in Breda

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter