Boek “De marathon: magisch of waanzin?” gepresenteerd

0

Maandagavond 13 juni is het boek “De marathon: magisch of waanzin?” gepresenteerd in De Aogse Markt. In 2019 werd het eerste zaadje geplant voor het boek. Na een jaar intensief samenwerken door, Léandra Sprenkels, Suzanne van Gaal, Femke van Eck, Joan Simon Artigas & Ilse van de Zande is het boek klaar en het resultaat mag er wezen. In het boek is een trainingsschema van twintig weken te vinden maar ook twintig verhalen van mensen die een marathon hebben gelopen met alle ups en downs en motivatie die hierbij komt kijken.

De eerste exemplaren werden uitgereikt aan Daan Quaars, wethouder Breda en Willem Butz, voorzitter van de Bredase Singelloop en aan de geïnterviewden.

Meer over het boek op www.demarathonmagischofwaanzin.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter