Eerste editie Princenbier op 18 juni!

0

Op zaterdag 18 juni zal op de Dorpswei het eerste Bier en Foodtruck evenement in Princenhage plaatsvinden. Tijdens het evenement zullen diverse lokale brouwers u kennis laten maken met hun lekkere bieren en u alles uitleggen over het brouwproces. Het evenement wordt aangevuld met Foodtrucks en lokale ondernemers voor de overige lokale bieren en het lekkere bourgondische eten.

De Dorpswei is 18 juni van 14.00 tot 22.30 uur geopend. Ook aan de kinderen is gedacht. S.K.I.P. zal tot 19.00 uur aanwezig zijn met een luchtkussen en kleinere spellen op het kinderplein, hierdoor is het evenement een leuk uitje voor het hele gezin!

De kaarten, voor een starterspakket zijn te koop bij Vader Jacobs (Haagweg 407), Femke Reuvers (Pastoor van Spaandonkstraat 24) en op vrijdagavonden in De Koe (Ambachtenlaan 1). Een starterspakket kost in de voorverkoop € 12,50. Starterspakketten zijn enkel nodig voor bezoekers van 18+ en bevatten naast de toegang, een unieke Princenbier proefglas en 5 consumptiemunten. Op donderdagavond 16 juni zullen de laatste starterspakketten te verkrijgen zijn op de Haagsemarkt. Bij de ingang zijn op de dag zelf ook nog starterspakketten te verkrijgen, echter betaalt u dan
€ 15,-.

Op Facebook via Princenbier en op Instagram via @Princenbier_Princenhage wordt de komende dagen steeds deelnemende brouwers en foodtrucks gepresenteerd.

De organisatie hoopt u te mogen verwelkomen op de eerste editie en het evenement samen met u te laten uitgroeien tot een nieuw jaarlijks evenement in Princenhage!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter