Sponsorloop voor Roparun op de Eerste Rith

0
Vandaag werd op de Eerste Rith een sponsorloop gehouden in samenwerking met team Sprinters. Alle kinderen haalden geld op voor het goede doel: stichting Roparun. Het geld wordt gebruikt voor kankerpatienten. Niet voor onderzoek, maar om hun levenskwaliteit te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan financiering van pruiken, hoofdhuidkoelers of aangepaste vakanties. Als tegenprestatie liepen de kinderen één of twee rondjes om de school. 
Het was een erg geslaagde dag. Het weergoden waren ons gunstig gezind en alle kinderen waren vastberaden hun uiterste best te doen. Naast de rondes die om de school werden gelopen, waren er andere activiteiten georganiseerd. Zo speelden we bingo en een quiz, leefden de kinderen zich uit op het springkussen en de stormbaan en waren we creatief bezig. Voor ieder wat wils dus!
Aan het einde van de dag werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt: 8727,71! Wat zijn we hier enorm trots op
Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter