Man bedreigt en verwondt tandarts

0
Een patiënt bedreigt vrijdagmorgen 25 maart rond 08:00 uur een tandarts en verwondt hem met een steekvoorwerp. Hij was het niet eens met een eerdere behandeling.
 
In een tandartsenpraktijk aan de Pastoor van Spaandonkstraat heeft een man met een steekvoorwerk personeel bedreigt en een tandarts verwond. Agenten spoeden zich naar de praktijk. Daar bleek de verdachte al gevlucht. Hij zou het niet eens zijn met een eerdere spoedbehandeling en wilde zijn geld terug hebben. De tandarts is lichtgewond maar heeft wel een wond in zijn hals. Ambulancepersoneel ontfermt zich over hem. Het personeel is erg geschrokken van het incident.
 
Aanhouding
De identiteit van de verdachte is bekend en agenten beginnen een zoektocht naar hem. Na korte tijd vinden ze hem ook en wordt de 27-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden. Hem zal poging tot doodslag ten laste gelegd worden in verband met de wond in de hals van de tandarts.
Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter