Politiek Café Princenhage op 9 maart

0

Zoals eerder in dit wijkblad is vermeld vindt in het café Het Roode Hert op 9 maart a.s. een politiek café plaats (aanvang 19.30 uur) in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Een echt politiek café hoort gehouden te worden in een café, dat een centrale ontmoetingsplaats van het dorp is.  Alle partijen, die zich voor de verkiezingen hebben aangemeld, doen mee.

Via het mailadres politiekcafe.princenhage@gmail.com kunt u zich aanmelden om aanwezig zijn bij dit politiek café. Zodoende heeft onze werkgroep een inschatting van de opkomst.

U begrijpt dat er een beperkt aantal bezoekers aanwezig kan zijn.

De volgende onderwerpen komen bij het politiek café aan de orde: woningbouw, energietransitie, zorg, armoede, leefomgeving en veiligheid en mobiliteit. Bij het debat worden door Elisabeth-tv in samenwerking met Breda Nu opnamen gemaakt.

Heeft u een vraag, die aansluit bij bovenstaande onderwerpen, dan kan onze gespreksleider deze eventueel meenemen in het debat met de lijsttrekkers. Die vraag kunt u tot 4 maart sturen naar het mailadres politiekcafe.princenhage@gmail.com

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter