Jeu de Boules club sluit seizoen af

0

De Jeu de Boules club heeft op zaterdag 09 oktober het seizoen afgesloten met een toernooi op de Dorpswei. Het toernooi werd voor de 15e keer gehouden. In teams van 2 personen werd er gespeeld, de spelers uit het winnende team speelden tenslotte tegen elkaar voor de wisselbokaal. Deze werd dit jaar gewonnen door Bert Emons. De dag werd afgesloten met heerlijke frietjes uit een frietkar die naar de Dorpswei kwam.

Door de corona begon het seizoen dit jaar pas op 1 juni, normaal wordt er vanaf begin april een balletje gegooid. Iedere woensdagmiddag en vrijdagavond wordt er gespeeld bij droog weer. De woensdagmiddagclub speelt nog tot het einde van de maand (door bij droog weer). Geïnteresseerden om volgende jaar mee te komen spelen kunnen tot het eind van de maand op woensdagmiddag nog een kijkje komen nemen op de Dorpswei.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter