Stem tijdens Rabo Clubsupport

0

Maandag 4 oktober, is de Rabo ClubSupport actie weer van start gegaan. Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Breda kunnen van 4 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de clubs uit Breda en omstreken die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. In totaal doen er 221 clubs mee uit het werkgebied van Rabobank Breda waarvan 30 verenigingen en stichtingen uit Princenhage.

Wijkblad Princenhage
Stichting Wijkblad Princenhage doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Wij hopen dan ook 1 stem, van de 3 stemmen die u mag uitbrengen, te mogen ontvangen. Zodat wij u via het papieren wijkblad, website, app, instagram en facebook van alle ontwikkelingen in de wijk kunnen blijven berichten. U vindt ons tussen alle andere clubs door te zoeken op: Wijkblad Princenhage in de categorie samenleving. Door de corona crisis hebben we helaas te maken met flinke inkomstenderving, alle inkomsten zijn welkom op dit moment. Maar we wijzen u ook graag op al die andere mooie clubs die Princenhage heeft en die ook zoveel goeds doen.

Niet stemmen is zonde
Het belangrijkste is dat u stemt als u de mogelijkheid hebt! Als u dus niet stemt gaat u stem verloren en profiteren Princenhaagse clubs hier niet van. Niet gebruik maken van uw stem betekent dat de gelden naar verenigingen/stichtingen buiten Princenhage gaan, en dat zou toch zonde zijn. Dus zorg dat uw stem niet verloren gaat.

Ga naar de Rabo App, klik op: Service -> Lidmaatschap -> Rabo Clubsupport. U vindt het wijkblad via de zoekbalk onder: Wijkblad Princenhage of ga naar rabobank.nl/clubsupport.

Wanneer je klant bent bij de Rabobank maar nog geen lid kan je je meteen aanmelden als lid en mag je meteen stemmen.

Uitslag
Op 12 november wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Deelnemende clubs uit Princenhage:
Wijkblad Princenhage
V.C. ’t Aogje
Tennispark Princenhage
Stichting Virtueel Princenhage
Stichting Oranjecomité Princenhage
Stichting C.C. ’t Aogje
Stg. Kerststal Princenhage
Stg Sociëteit Doelpunt
St. Martinus Gilde
Skip
Sinterklaascomité Princenhage
Sep
Scouting Sint Martinus Breda-West
R.K.S.V. Groen-Wit
Princenhages’s mannenkoor
Princenhaags Museum
Martinuskoor Princenhage
K.B.O. Breda-West
Het Gele Huis
Doskonale
De Zonnebloem Breda-West
De Vrouwen Vereniging Princenhage
De Tien Van ’t Aogje
C.V. Simpel
BSUR
Bridgeclub Princenhage
Bigband 2Swing4U
BCP
Avondvierdaagse Princenhage
Aogse Bluf

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter