33 jaar Aogse Bluf! Groot jubileum feest gaat door in De Koe!

0

Op 1 april van dit jaar bestond het veelzijdige Princenhaags Cultureel Gezelschap Aogse Bluf 33 jaar. Door alle coronamaatregelen hebben “de bluffers” zoals ze in de volksmond genoemd worden geen optredens gehad, maar wel alle tijd om een top feest voor te bereiden. Eerder dit jaar heeft u hierover kunnen lezen in een interview met twee bluffers: Ivo Rasenberg en Peter Renard. De voorbereidingen voor een jubileumfeest waren toen al in volle gang en we zijn dan ook blij te kunnen berichten dat het groots gevierde 33 jarig jubileum daadwerkelijk door kan gaan! Het wordt een van de eerste grote feesten in De Koe sinds ruim anderhalf jaar; daar wil je toch bij zijn?!

t Aogje zingt mee
Op zaterdag 16 oktober viert heel Princenhage feest in de Koe; zowel de grote zaal als de Vlaamse schuur staan in het teken van feest en gezelligheid. Maar liefst 10 kapellen uit de omgeving komen voor u optreden. John de Bever tovert een lach op uw gezicht en A Fever, een van de betere ABBA tribute bands uit Nederland zorgt voor het spetterend slot spektakel van deze avond met een repertoire van alleen maar heerlijke ABBA meezingers. Er is voor gezorgd dat u zich mag laten verrassen.

Even praktisch
De versoepelingen maken het mogelijk dat het feest in originele vorm kan plaatsvinden. Uiteraard houden we ons wel aan alle randvoorwaarden. Kaarten zijn nog te koop via www.aogse-bluf.nl en kosten 10 EUR. Hiervoor ontvangt u zelfs nog 3 consumptiebonnen. Het is niet voor niets feest deze dag.

De Koe gaat om 18:00hr open. Mocht u geen tijd hebben om uw maag te vullen dan zorgen de medewerkers van de Koe voor broodjes alvorens u de avond start met een heerlijk dansje op de vrolijke noten van een van de vele topkapellen welke op zullen treden. Om 24.00 uur sluiten wij de deuren.

Bij binnenkomst wordt uw corona toegangsbewijs gevraagd (de bekende QR code). Deze dient u te laten zien alsmede uw identiteitskaart. Vervolgens krijgt u een polsbandje zodat u niet tussendoor telkens uw QR code hoeft te tonen als u even naar buiten wilt. We maken het u zo makkelijk mogelijk. U ons toch ook?

Aogse Bluf en De Koe kijken er naar uit, maar let wel op: VOL = VOL! Dus koop snel nog uw kaart(en) en zing en feest op 16 oktober met ons mee! 33 Jaar Aogse Bluf, daar moet u bij geweest zijn.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter