Burendag in Princenhage

0
Zaterdag 25 september was het weer Burendag. De dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Ook dit jaar werd dit in diverse straten in Princenhage gevierd. We maakten een rondje. In de Zwaardvegerstraat werd een straatfeest gehouden onder het motto: De Princenhaagse spelen op de Zwaardkoperswei. In de Liesboslaan was het thema “Terug naar normaal”, niet normaal was het springkussen wat bijna net zo lang was als de straat.
 
Ook de bewoners van de Laan van Mertersem kwamen samen. Hier een groot voetbalveld voor de kinderen. Iedere bewoner nam zelf hapjes mee wat een mooi gevulde tafel opleverde. In de Roskam had Buurtvereniging 2 Erren een bijeenkomst met een luchtkussen voor de kinderen en een frietwagen en de barbecue werd aan het eind van de middag aangestoken in de Posthoornstraat. Ook hier konden de kinderen op een luchtkussen en voetballen op straat.
 
In alle straten veel plezier voor jong en oud. Een heerlijk zonnetje en geen 1,5 meter afstand meer houden en als we de verhalen moeten geloven zal het vanavond nog lang onrustig blijven in sommige straten.
 
PS. Alle straten bedankt voor de biertjes 😊
Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter