Zaterdag 25 september 2021 Repair Café in de Dobbelsteen

0

Eindelijk is het weer mogelijk, we gaan weer beginnen met ons Repair Café in de Dobbelsteen. Er gelden nog wel enkele maatregelen. ( zie hiervoor onderaan in deze tekst)

Zaterdag 25 september kun je weer bij ons terecht met je kapotte spulletjes, laat het repareren, want weggooien is en blijft nog steeds zonde! Vanaf 12.00 uur zijn we weer open voor onze klanten, we houden een open inloop, let wel we sluiten om 16.00 uur.

We hebben weer vele deskundige vrijwilligers op het gebied van kleine huishoudelijke apparaten, computers, telefoon, kleding, naaimachines, fietsen en sieraden. De reparaties zijn gratis, behalve de onderdelen en materialen.

Een kleine donatie is altijd welkom, want we moeten als Repair Café ook huur betalen voor deze locatie!

Heb je iets te repareren, kom dan op tijd, anders kan het gebeuren dat je niet meer geholpen kunt worden. Als je een naaimachine hebt, die gerepareerd of nagekeken moet worden, is het raadzaam dit vooraf te melden aan onze coördinator, Henk Oomen, tel: 06-15242474,

mailadres: henk.oomen1948@hotmail.com

Tot ziens in ons Repair Café Dobbelsteen, waar je op een gezellige manier met buurtgenoten in contact komt en waarbij je tevens zorg draagt voor het verkleinen van de afvalberg.

Want weggooien is en blijft Echt Zonde!

In verband met Corona, verwachten we van onze klanten het volgende:

– Kom alleen en gedraag je verantwoordelijk.
– Als je klachten hebt, blijf dan thuis.
– Vermoed je dat je besmettelijk bent, doe dan een zelf test.
 – Per klant één reparatie, eventueel achter aan sluiten met een volgende reparatie.
– Bij aankomst dien je je direct in te schrijven bij de gastvrouw, daarna kan het zijn dat je buiten moet wachten. (als het binnen te druk       wordt)
– Zorg ervoor dat de te repareren goederen goed gereinigd aangeboden worden.
– Neem een mondkapje mee, mocht uw assistentie bij de reparatie nodig zijn dan kan de reparateur u vragen om ook een mondkapje op te zetten i.v.m. de korte onderlinge afstand.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter