Krinkels maakt trap en klimtouw in Bielooppark

0

Plukroute Princenhage is bezig met de uitvoering  van het plan voor het Bielooppark: de aanleg van een Vlindertuin en o.a. aanplant van wat eetbaar fruit. Om het helemaal ‘af’ te maken komt er een uitkijkpunt over het park! De opgang is afgelopen vrijdag 10 september aangelegd door Krinkels BV.

De verhoging (talud) tussen Bielooppark en de Princenhagelaan vraagt om klimmetje omhoog. Plukroute vond Krinkels bereid dit te sponsoren in het kader van hun 65 jarig bestaan. En zij legden de opgang dan ook aan. Krinkels is landelijk bekend om het ontwerp, aanleg en beheer van de openbare ruimte op het gebied van groen, infrastructuur, water en sport. Het bedrijf vestigde onlangs haar nieuwe hoofdkantoor aan het Rithmeesterpark, vlakbij het Bielooppark. Samenwerking was dus snel gevonden!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter