Nieuw in Princenhage: LouveLee kinderkleding

0

Op de Haagsemarkt nummer 17 heeft Michelle van Dongen op 2 september een winkel in kinderkleding geopend. De zaak is zonder meer een mooie aanvulling te noemen op de plaatselijke middenstandszaken.

Daags voor de opening van Louvelee maakten we een praatje met eigenaresse Michelle van Dongen (30) terwijl zij met haar moeder bezig is met de laatste voorbereidingen te treffen voor de dag van morgen. Op de vraag hoe zij er toe gekomen is een eigen zaak te beginnen antwoordt zij enthousiast dat dit voor haar altijd een droom was. “Ik wilde perse in Princenhage voor mezelf beginnen. Toen ik hoorde dat dit pand (voorheen drogisterij Brocks) vrij kwam, was ik er als de kippen bij om me hier te kunnen vestigen”.

Van webshop naar eigen zaak
“Ik ben begonnen met een webshop in speenkoordjes en wagenspanners, die ik grotendeels zelf maakte. Nu met een eigen zaak koop ik in via de groothandel en agencies. Ik verkoop de meer bekende merken, zoals Done by Deer, Koeka en Little Indians. Ik verkoop niet alleen kinderkleding, maar ook speelgoed, knuffels, schooltassen, kraamcadeaus, stepjes, boekjes enz. Alles voor kinderen van 0 tot 10 jaar”.

LouveLee
“Hoe ik aan die naam gekomen ben? Mijn dochtertje heet Lou en mijn zoontje Lee, vandaar de naam Louve-Lee (op zijn Engels: Lovely!)
De redactie west Michelle veel succes met haar zaak LouveLee.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter