Maarten van de Rijt nieuwe voorzitter Rolstoelcarnaval

0

Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft Theo van Gils de voorzittershamer van Stichting Rolstoelcarnaval overgedragen aan Maarten van de Rijt. Theo is 21 jaar voorzitter geweest. Theo: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu voor mij gekomen, ik heb het al die jaren met heel veel plezier gedaan en het gaf heel veel voldoening”.  

Vanaf nu neemt Maarten dus het stokje over. Maarten, voorzitter van het Rolstoelcarnaval? “Ja, ze hebben me 2 jaar geleden al gevraagd of ik het voorzitterschap wilde overnemen. Ik heb toen ja gezegd maar nog niet per wanneer. Toen kwam corona en kwam alles stil te liggen maar nu was het goede moment met de voorbereiding van het volgende Rolstoelcarnaval. Ik vind het belangrijk dat er voor deze groep een mooi carnavalsfeest blijft bestaan, dat was de belangrijkste reden voor mij om het te gaan doen”.
En ga je dingen anders doen? “Nee hoor, we gaan zaterdagmiddag 19 februari in De Koe een geweldig carnavalsfeest organiseren met kapellen, artiesten etc. voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijk beperking hun begeleiders en/of familie. Hun een geweldige middag bezorgen dat is het doel van stichting Rolstoelcarnaval”.

Maarten veel succes en Theo bedankt voor het mooie werk wat je hebt gedaan.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter