Muziek in het Princenhaags museum

0

Breda Buiten faciliteert ontmoeting tussen alle inwoners van deze mooie stad, als onderdeel van het maatregelenpakket van gemeente Breda. Samen met inwoners, ondernemers en culturele organisaties creëren we een onvergetelijk zomerprogramma, zodat iedereen weer veilig kan genieten van al het moois van Breda.

Het Princenhaags museum sluit aan bij dit initiatief en organiseert in onze binnentuin een aantal miniconcerten. Diverse muzikanten hebben we bereid gevonden op te komen treden. Er zijn verschillende muziekstijlen te beluisteren.

De toegang is gratis, maar vanwege de ruimte in onze tuin zijn er maar maximaal 75  bezoekers mogelijk. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen, dus breng eventueel zelf een stoeltje mee. De kaarten kun je ophalen bij Femke Reuvers in de Pastoor van Spaandonkstraat 24. Het programma ziet er als volgt uit:
– Vrijdag 23 juli 19.30 – 21.00 uur Twee zangers en twee pianisten (Sang Mee sopraan, Noël Casteleyn bas, Tannie van Loon en Tonnie Meinhardt-van Veen piano)
– Zaterdag 24 juli 15.00 – 16.30 uur Biloute Folk en Country
– Zaterdag 24 juli 19.30 – 21.00 uur Zang Bocca Bella
– Zondag 25 juli 15.00 – 16.30 uur Duo Dans l’ air (Wendy Wouters en Niek van Uden-Luteijn)
– Zondag 25 juli vanaf 17.00 uur Coverband Kaal (Peter van Soest lead zang, mondharmonica, melodica en cornet, Hans Pals gitaar en zang, Cyriel Havermans bas, Daan Zeydner drums en zang)

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter