Buurtenquête Burgemeester Sutoriusstraat e.o.

0

Bewoners van de Burgemeester Sutoriusstraat en omgeving zijn een buurtenquête gestart over de verkeerveiligheid in de Burgemeester Sutoriusstraat. Een van de initiatiefnemers vertelt: “Er wordt erg hard gereden in de Burgemeester Sutoriusstraat. Het is een 30 kilometer gebied maar veel mensen rijden er te hard en sommige maken het wel heel bont. Snelheden tot de 100 km worden soms gehaald. Dit is een gevaar voor de spelende kinderen en de kinderen die via deze weg naar school gaan (Basisschool de Eerste Rith). De weg is ook heel breed wat uitnodigt om het gaspedaal te diep in te trappen.”

Een eerste overleg met de gemeente heeft nog niet tot toezeggingen geleid. Daarom loopt op dit moment een enquête in samenspraak met Veilig Verkeer Nederland om de problemen van de bewoners van de Burgemeester Sutoriusstraat en omliggende straten te inventariseren.

Het is de bedoeling dat de resultaten begin augustus bekend worden en aan de gemeente overhandigd kunnen worden. De initiatiefnemers roepen de bewoners uit de Burgemeester Sutoriusstraat en omliggende straten op om de enquête in te vullen. Het kost ongeveer 5 minuten van uw tijd. Invullen van de enquête kan tot en met 29 juli.  

De link naar de enquête: -> Enquête is gesloten

Zodra de resultaten bekend informeren we natuurlijk ook via de website van het Wijkblad.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter