2e Aogse inhaalweekend ook weer een succes

0

Het tweede weekend van de Aogse inhaalweekenden stond in het teken van carnavals- en jazzmuziek. Op een zomerse avond in juli mensen in carnavalskleding door ons dorp zien lopen zorgde ervoor dat bezoekers en muzikanten die richting de Dorpswei gingen genoeg bekijks hadden. Aogse Bluf, de Bielopers, de Biermagneten en Tartouffe brachten voor een avond het carnavalsgevoel naar ‘t Aogje. Op zondagmiddag gingen de klanken van Sin City Seven en 2 swing 4 U over het terras in de Dorpswei.   

Komende zaterdag (24 juli) wordt Koningsdag ingehaald. De Dorpswei is vanaf 13:00 uur geopend en het programma begint om 14:00 uur. Deze koningsdag wordt natuurlijk traditioneel geopend met daarna een leuke kindervoorstelling van Lars van Tuijl. Hij geeft iedereen een unieke magische ervaring deze middag. Na de voorstelling gaan we, zoals ook een traditie is in Princenhage, nog even bingo spelen voor mooie prijzen. Voor de kinderen is een mooi plekje bij het podium gereserveerd en de ouders kunnen heerlijk van een afstandje op het terras alles volgen. Dus zoek je oranjekleding op en kom Koningsdag vieren. Je kunt de zomervakantie niet beter beginnen.

De Aogse inhaalweekenden worden op zaterdagavond 31 juli afgesloten met de Princenhaagse bands: De Banolies en Slide-O-Base. Dit wordt een avond met een mix van Pop, Folk, Nederpop en Funky muziek. De Dorpswei is deze avond geopend vanaf 19:00 uur, aanvang optredens 20:00 uur.

De organisatie van de Aogse inhaalweekenden wenst u een fijne zomervakantie.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter