Kindertentoonstelling van Kinderatelier Kleinkunst in Princenhage

0

In februari van dit jaar kon u in de etalages van verschillende Princenhaagse winkeliers kunstwerken van kinderen bewonderen die zij hadden gemaakt bij kinderatelier Kleinkunst tijdens hun cursus ‘kunstavonturen’ onder bezielende leiding van Roxane Houshmand. Het was een groot succes, en daarom organiseert Roxane deze maand wederom een kunstroute door Princenhage.

Opnieuw zijn in de etalages van verschillende winkeliers en ondernemers van vrijdag 16 juli tot vrijdag 23 juli kunstwerken van kinderen te bewonderen. Anders dan in februari zijn de kunstwerken dus niet één dag, maar een hele week te zien.

Maar liefst 36 kinderen hebben meegewerkt aan deze tentoonstelling, die in totaal 275 kunstwerken laat zien. Je ziet onder meer tekeningen, klei- en boetseerwerk, schilderwerk en ook 4 grote ‘murals’; resultaat van een samenwerkingsopdracht met Blind Walls.

In de afgelopen week hebben alle kinderen een uitnodiging gehad om de route te lopen. Mocht u deze gemist hebben, de route loopt langs de volgende ondernemers: Drukkerij van den Wijngaard, NOVO Advocatuur en Mediation, Hans van der List optiek, C’est Moi, Rob Mol Schoenmakerij, La Barrique, Kaatje Jans, Mechel Makelaardij, Dinah Roobol (Haagweg) en Ineke Verschuren van Servicebureau ‘t Aogje.

De kinderen zijn wederom weer erg enthousiast en ook Roxane kijkt er naar uit. Laat je verrassen door de creativiteit, en wellicht zelfs inspireren: vanaf september beginnen nieuwe cursussen! Informatie en inschrijven kan via de website www.kinderatelierkleinkunst.nl

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter