Aogse inhaalweekenden

0

Het eerste weekend van de Aogse inhaalweekenden zit erop. In een gezellige sfeer is het Oktoberfest en de het nieuwjaarsconcert ingehaald. Helaas regende het zaterdagavond tijdens het Oktoberfest flink maar dat weerhield vele er toch niet van om de weg naar de Dorpswei te vinden. Een van bezoekers zei ”Jullie hebben ook aan alles gedacht, zelfs herfstachtig weer”. 

Zondag was het nieuwjaarsconcert van Cecilia gevolgd door een optreden van Wicked. De voorzitter van SCC De Koe opende deze middag met de woorden dat er een nieuw warmterecord was gesneuveld. Dit was toch wel het warmste nieuwjaarsconcert ooit. Natuurlijk konden de oliebollen deze middag ook niet ontbreken.+

Aankomend weekend staan het inhalen van Carnaval en het Jazzfestival op het programma. Zaterdagavond brengen Aogse Bluf, de Bielopers, de Biermagneten en Tartouffe het carnavalsgevoel naar ’t Aogje. Zondagmiddag treden Sin City Seven en 2 swing 4 U op.

Deze evenementen mogen doorgaan, ook onder de huidige coronaregels, aangezien alle bezoekers een vaste zitplaats hebben. Hopelijk komen er geen verdere coronaregels. Zaterdag begint het carnavalsgebeuren om 20:00 uur en zondagmiddag om 14:00 uur het jazzfestival. De poort van de Dorpswei gaat 1 uur van tevoren open. En sluit als alle stoelen zijn bezet. 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter