Testers website PlanBreda gezocht

0

Zoals in eerdere artikelen in het Wijkblad gemeld neemt Princenhage deel aan de pilot van PlanBreda. Met deze website wil de gemeente in de toekomst meer mensen betrekken bij plannen in de wijken.

Nu de website bijna klaar is zoekt de gemeente testers. Hiervoor staan twee momenten ingepland om met bewoners en professionals te testen. Er is voor gekozen om dit op het stadskantoor te doen, omdat daar goede digitale voorzieningen zijn.

De testmomenten staan gepland op maandag 12 juli van 13.30 tot 14.30 uur en donderdag 22 juli van 19.30 tot 20.30 uur. Dit zijn inloopmomenten, wat betekent dat de tester niet het hele uur aanwezig hoeft te zijn. Er kan gekozen worden tussen deze twee datums, want het doel van beide momenten is hetzelfde.

Geïnteresseerde kunnen een mail sturen naar Marleen de Graaf: hacm.de.graaf@breda.nl.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter