Start gemaakt met het Cosunpark: Cosun I

0

Drie weken gelden is de eerste fase van het nieuwe Cosun Park gestart met de transformatie van het oude hoofdkantoor van de Suikerunie. Het oude hoofdkantoor wordt omgebouwd tot 39 koopappartementen, te weten Cosun I. Daarna volgt de rest van het Cosunpark met 5 nieuwe woongebouwen. Dit alles gaat gerealiseerd worden in een groene omgeving. Het Cosunpark gaat plaats bieden aan zo’n de 220 tot 265 koop- en huurappartementen

Op dit moment wordt het oude hoofdkantoor gestript en bouw klaar gemaakt. Dit werk moet voor de bouwvak gereed zijn. Daarna wordt begonnen met de realisatie van de 39 appartement die in het vierde kwartaal van 2022 gereed moeten zijn.

Op vrijdag 9 juli wordt er van 16:30  uur tot 19:00 uur een meet & greet georganiseerd bij het oude hoofdkantoor. Er is een mogelijkheid voor een korte rondleiding op de begane grond en bovenste verdieping, dit is voor het eerst sinds bijna 10 jaar dat het indrukwekkende pand toegankelijk is voor publiek. Verder kunnen er vragen gesteld worden over de koopappartementen die gerealiseerd gaan worden.

Aanmelden is gewenst via: inschrijven cosunpark of via info@cosunpark.nl.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter