De Aogse inhaalweekenden op de Dorpswei

0

Was u ook zo blij na de laatste persconferentie? De Event-commissie van De Koe in ieder geval wel. Het afgelopen jaar heeft dit clubje verscheidene pogingen gedaan om de sociaal culturele activiteiten in Princenhage weer op te starten na corona, maar iedere keer konden ze deze ook net zo snel weer afblazen. Ook de vele verenigingen die Princenhage kent hebben het idee omarmd en doen graag mee tijdens de eerste en hopelijk laatste Aogse inhaalweekenden.

We hebben met z’n allen nogal wat in te halen. Alle evenementen zijn het afgelopen jaar één of zelf twee keer komen te vervallen. Dat willen we in de maand juli eens goed gaan compenseren. Vier weekenden lang proberen we een inhaalslag te maken zodat we na de vakantie weer helemaal bij zijn.

Het programma
Wat hebben ze voor u in petto? Nou zeker voor ieders wat wils.

Zaterdagavond 10 juli trappen we af met een heus Oktoberfest. Met de Bredasche Bauerenkapelle komen we al goed in de stemming

Zondagmiddag 11 juli halen we ons ‘nieuwjaarsconcert’ in. Dit concert zal gehouden worden door, zoals het hoort, Koninklijke Harmonie Cecilia en de funky coverband Wicked sluit de middag af

Zaterdagavond 17 juli wordt het hoog tijd om te gaan carnavallen. De Biermagneten, Bielopers, Aogse Bluf en Tartouffe zijn alweer flink ammezuur aan het opbouwen om jullie van vrolijke klanken te voorzien.

Zondagmiddag 18 juli laten we het jazz-festival voorbijkomen. Deze middag zal verzorgd worden door de jazzband Sin City Seven en de bigband 2 Swing 4 U

Zaterdagmiddag 24 juli vieren we Koningsdag. Samen met een rondreizende verhalenverteller en het OCP willen we een leuk programma voor de kinderen opzetten, waarbij het terras natuurlijk voor de ouders geopend is.

Zaterdagavond 31 juli sluiten we af met eindelijk weer eens een ‘festival’. Lekker onder het genot van een drankje luisteren naar de klanken van pop-folk-band De Banolies en de funky muziek van Slide-O-Bass.

Praktische zaken
Natuurlijk zijn er nog steeds een aantal restricties waar we ons aan moeten houden. Om niemand buiten te sluiten willen we nog niet met de corona-check gaan werken, maar dat betekent dat we nog wel vasthouden aan de anderhalve meter afstand bewaren.

Voor alle activiteiten geldt dus als alle zitplaatsen bezet zijn is het vol. Reserveren is niet mogelijk, dus ben er op tijd bij. De poorten van de Dorpswei gaan steeds 1 uur voor aanvang open.

De Event-commissie van De Koe is nog druk met de laatste puntjes aan het programma te finetunen, dus houd voor de meest actuele informatie over de activiteiten de facebook-pagina van De Koe en het Wijkblad in de gaten.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter