Jumbo Princenhage vergroent met ook nieuw tapas-eiland

0

Bij de Jumbo in Princenhage aan de Pastoor van Spaandonkstraat vindt momenteel een grote verbouwing plaats. Naast aan de tijdelijk sluiting van de supermarkt is dat van de buitenkant goed te zien aan de containers en bouwkeet die op de parkeerplaats naast de overkapping voor de winkelwagentjes staan. Ik sprak met filiaalmanager Peter Verhaagen die vol enthousiasme vertelde over wat er in de winkel vernieuwt.

Qua gemak voor de klanten van dit filiaal komen er zelfscanners waarmee tijdens het winkelen producten met een handscanner gescand kunnen worden waarna je zelf kunt afrekenen bij een daarvoor geschikte kassa. Deze innovatie kennen sommigen van de lezers wellicht al van de tegenover de Jumbo liggende Albert Heijn supermarkt.

In de loop der jaren hingen er verschillende namen aan de supermarkt die nu onder de Jumbo Supermarktketen valt. Waar er voor de klanten van alles veranderde qua huisstijlen die bij de destijds Superdeboer en C1000 supermarkt hoorden gebeurde dat op de achtergrond veel minder. De immense verbouwing brengt met zich mee dat de grote koelsystemen worden vervangen voor zuinigere zogenaamde groenere koelingen. Een grootse operatie, want er staan er nogal wat. Dit zal een forse energiebesparing gaan opleveren.

De locatie van de versproducten in de supermarkt verandert niet. Wel zullen klanten merken dat sommige andere producten een ander gangpad hebben gekregen. Bijvoorbeeld de wijn zal achterin de supermarkt te vinden zijn. Daarnaast krijgt de broodafdeling een verbeterde indeling waardoor er in de schappen makkelijker te vinden is welke broodproducten er beschikbaar zijn.

Bij de Jumbo in Princenhage kopen klanten veel tapasproducten. Speciaal daarom krijgt de supermarkt een uitgebreider assortiment tapas op een eiland in de winkel. “Het versplein gaat een ongelooflijk mooie uitstraling krijgen met de nieuwe meubels. Ook het tapasmeubel wordt fantastisch, want Princenhage is een echt tapasdorp. Het assortiment kan daar uitgebreid op worden neergezet”, vertelt Verhaagen vol trots.

Vanaf donderdag 10 juni, de dag dat het Wijkblad verschijnt, is de Jumbo Supermarkt weer terug open.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter