Koningsdag 2021

0

Helaas dit jaar geen Koningsdag met springkussens, poffertjes, bingo en een feestje op Haagsemarkt. Toch wil het Oranjecomité Princenhage iedereen het oranjegevoel geven deze dag. Daarom is er een gezellige fietstocht uitgezet en net als vorig jaar een fotowedstrijd!

Fietstocht
Onderweg kom je letters tegen die samen een korte zin vormen. De eerste en de laatste letter geven we jullie bij start en finish, de rest puzzel je onderweg bij elkaar. Elk woord heeft zijn eigen kleur.

Stuur je oplossing op Koningsdag vóór 16.00 uur naar wijkbladprincenhage@gmail.com onder vermelding van je naam en adres. Onder de goede inzendingen worden 3 heerlijke taarten verloot!

Denk eraan iets te drinken en eten voor onderweg mee te nemen, houd het veilig en gezellig.

Link naar route -> Fietstocht 27-04-2021

Fotowedstrijd
Naast de gezellige fietstocht is er een fiets/step/skelter versierwedstrijd voor de kinderen. Versier je fiets, step, skelter zo origineel, ludiek, grappig, mooi, gezellig mogelijk. Het maakt niet uit of je er nou de fietstocht mee gaat fietsen of niet.

Stuur op Koningsdag vóór 16.00 uur een foto van je kunstwerk naar wijkbladprincenhage@gmail.com, onder vermelding van je naam, adres en leeftijd. Onder de inzenders verloten we 3 tegoedbonnen voor bolletjes ijs van Pol!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter