Dorpsraad organiseert digitale Algemene Leden Vergadering

0

Als gevolg van corona heeft de Dorpsraad Princenhage vorig jaar geen ALV gehouden. Ook dit jaar stuit dit op dezelfde problemen. Toch is De Dorpsraad ondanks corona actief bezig. Graag willen we u daar deelgenoot van maken.

Op 22 april organiseert de Dorpsraad Princenhage een korte digitale online bijeenkomst middels Teams, aanvang 19:30 uur. Iedereen die zich opgeeft bij Martijn Kegler: mpkegler@gmail.com krijgt een uitnodiging om in te loggen deze avond.

Agenda
1.      Opening & mededelingen voorzitter
2.      Financieel verslag Dorpsraad
3.      Presentatie Gele Huis
4.      Presentatie Plukroute
5.      Presentatie van het team Mertersempark
6.      Lopende zaken
7.      Sluiting           

Graag tot 22 april.

Dorpsraad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter