Oproep Dorpsraad Princenhage: Jongeren denk mee!

0

Wil jij meedenken hoe Princenhage er over 20 jaar uitziet? Dan is dit een oproep aan jou! Ons dorp, onze wijk, ligt in de gemeente Breda. Deze ontwikkelde een toekomstvisie hoe de stad en haar dorpen en wijken er in 2040 uit kan zien.

Binnen dit vooruitzicht mogen de dorpsraad Princenhage en bewoners van Breda reageren op die plannen. De Dorpsraad van Princenhage vindt het in die hoedanigheid belangrijk dat jongeren die wellicht over 20 jaar nog in ons dorp, onze wijk, of ergens anders in Breda wonen ook hun stem laten horen. Wat vind jij belangrijk? Overal zonnepanelen op de daken? Een autovrije stad? Hoge woontorens om het woningtekort op te vangen? De natuur meer ruimte geven? Denk dan mee en deel jouw ideeën met de dorpsraad.

Marian Verheij (voorzitter Dorpsraad): “De beste manier om jullie toekomst van jullie stad of dorp te verbeteren is je te laten horen”. Jongeren die mee willen denken en hun stem willen laten horen mogen e-mailen naar: dorpsraad@princenhage.net.

De visie van de gemeente Breda, ‘Breda, sterk en veerkrachtig: Omgevingsvisie Breda 2040’ valt te lezen via website gemeente Breda. Daar staan ook twee video’s met een beeld van de toekomstvisie. 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter