Digitale S.K.I.P. Kennisquiz is ook voor u LIVE te volgen!

0

Ondanks de beperkingen die we momenteel kennen zal de S.K.I.P. Kennisquiz van dit jaar wél doorgaan. En wel op zaterdagmiddag 13 maart. We vinden het namelijk super belangrijk om juist nu iets leuks te organiseren voor de kinderen.

Natuurlijk kan de Kennisquiz niet georganiseerd worden op de manier zoals iedereen gewend is. De quiz van 2021 zal daarom digitaal worden vormgegeven, maar desondanks bent u als publiek van harte welkom. Samen met heel Princenhage gaan we graag, onder leiding van presentatoren Roel van Gastel (leerkracht Eerste Rith) en Ron van Zundert (leerkracht Sinte Maerte), op ‘wereldreis’!

Livestream vanuit De Koe
Met respect voor de geldende maatregelen zal er in de Koe een ministudio worden opgebouwd van waaruit de quiz zal worden gepresenteerd. In deze ministudio komt eigenlijk alles samen: publiek, deelnemers en presentatie van de quiz. Deze digitalisering van een reguliere activiteit heeft heel wat voeten in de aarde, maar dankzij de sponsoring van SBR de hoofdsponsor van deze activiteit en de digitale hulpmiddelen van VisionNet is het mogelijk om dit alles in een professionele vorm te gieten.

Als u graag mee wilt kijken om de deelnemers vanaf een afstandje aan te moedigen, surft u gewoon even naar onze (vernieuwde) website: www.skipprincenhage.nl. Op zaterdagmiddag 13 maart zal vanaf 15:00 uur hier een livestream gedeeld worden. Al met al zorgen we dus voor een quiz zoals we gewend zijn, met alle mogelijke facetten, maar dan digitaal. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter