Jantje Beton Collecteweek 8 t/m 13 maart

0

De Martinus Scouting, het Jongerenkoor en de Harmonie Cecilia hopen weer op uw gulle bijdrage, ook voor uw buiten spelende (klein) kinderen. In deze ‘coronatijden’ is het voor onze verenigingen moeilijk om de normale acties voor extra inkomsten te organiseren.

Vanuit de overheid geldt op dit moment geen verbod op collecteren. Natuurlijk moeten de richtlijnen van het RIVM wel worden gevolgd. De collectant zet de collectebus op de grond, belt aan en zet 2 flinke stappen naar achteren. Je kunt dan op veilige afstand contant geld in de bus doen of de iDEAL QR-code op de kofferlabel scannen met een mobiele telefoon om te doneren.

Maar wij kunnen ons voorstellen dat u vanwege corona de deur liever niet opent. U kunt Jantje Beton en ons dan toch ondersteunen met een donatie via de iDEAL QR-code.

Hoe werkt doneren via de iDEAL QR-code?
Betalen met de iDEAL QR-code is contactloos, dus veilig. Het is anoniem en eenmalig.
1. Scan de QR-code van uw vereniging met de camera van je telefoon, de gratis QR-scanner app of de bankieren app van je mobiele telefoon;
2. Volg na het scannen de stappen in beeld;
3. Kies het voorgestelde donatiebedrag. Of kies zelf een donatiebedrag (minimaal €1).

De betaling is gedaan. Het gedoneerde bedrag staat direct op de rekening van Jantje Beton. De helft wordt na de collecteweek doorgestort naar de door u gesteunde vereniging.

Waar gaat de opbrengst naar toe?
De helft van de opbrengsten is voor eigen projecten van Jantje Beton. De andere helft  is voor uw vereniging, bijv. voor tenten, instrumenten of het huren van ruimte.

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter