Avondvierdaagse Princenhage 2021

0

We leven nog steeds in een onzekere tijd. Ook voor Princenhage is het niet te zeggen wanneer evenementen weer op een verantwoorde manier mogelijk zijn. Maar wat we wel weten is: in 2021 gaat de Avondvierdaagse door!

Met de voorbereidingen voor dit grote wandelevenement (de laatste jaren een week lang elke dag ca. 1500 tot 2000 deelnemers op pad in Princenhage) kun je niet tot het laatste moment wachten.

Daarom heeft het bestuur van Avondvierdaagse Princenhage het besluit genomen om in samenwerking met de KWBN, de Koninklijke Wandel Bond Nederland, de Avond4daagse – Home Edition mogelijk te maken voor de wandelaars in Princenhage e.o.

Deze Avond4daagse – Home Edition maakt het mogelijk dat deelnemers op hun eigen moment en op hun eigen locatie de Avondvierdaagse lopen. Na online aanmelding krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt (bijvoorbeeld het huisadres). Meedoen wordt zo heel gemakkelijk. Nadat de deelnemers vier dagen hebben gelopen, ontvangen zij via ons de officiële Avondvierdaagse medaille. Er wordt dus niet in een grote groep gelopen, maar deelnemers kunnen zelf of met een vriendje of ouders op pad.

Meedoen aan de Avond4daagse – Home Edition is mogelijk van 29 maart t/m 30 juni 2021. De belangrijkste regel is dat deelnemers zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast moeten de vier dagen binnen twee weken worden volbracht. Het moet immers wel een uitdaging blijven. Maar welke dagen en tijden de deelnemers lopen, mogen ze zelf bepalen.

Zo kunnen ze de Avondvierdaagse ook overdag of in het weekend lopen. En verder is het vooral: er zelf een feestje van maken en genieten van het buiten zijn en het bewegen. Meer informatie over o.a. de aanmelding volgt later deze maand.

We vertrouwen erop dat we in 2022 weer een echte Princenhaagse Avondvierdaagse mogen organiseren, samen met al onze vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de bewoners van Princenhage e.o.

Bestuur Avondvierdaagse Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter