Het Groot Aogs Bankhangen XXL kan beginnen

0

Normaal wordt de carnaval afgetrapt met het traditionele Vrouwkesbal, dat elk jaar op de donderdag voorafgaand aan carnaval plaatsvindt in De Koe. Een feest alleen voor de vrouwkes.  

Een avond dat de Mannen thuis op het kroost passen. “Maar wat moeten wij dan doen?” vroeg menig man zich toen gepikeerd af. Daar had Menno Biezeveld 8 jaar geleden het antwoord op: Lekker Bankhangen! En zo ontstond, speciaal voor de thuisblijvende mannen, het Groot Aogs Bankhangen evenement. Dit jaar schittert het Vrouwkesbal van afwezigheid, net als alle andere fysieke carnavalsactiviteiten in ons dorp. En daarom heeft het bestuur van het Groot Aogs Bankhangen zich teruggetrokken en na lang beraad het volgende besluit genomen:

Het Groot Aogs Bankhangen krijgt dit jaar een XXL versie! “Het Groot Aogs Bankhangen 2021” zal maar liefst gedurende zes avonden (en de tussenliggende dagen) plaatsvinden. Daarnaast is het evenement deze keer toegankelijk voor iedereen die mee wil hangen, dus ook de vrouwkes. Hierbij wijkt het evenement dit jaar (hopelijk eenmalig) af van de traditie dat het alleen voor mannen is, en dat het eenmalig plaatsvindt op de avond van het Vrouwkesbal. Gelukkig zijn er ook dingen die niet veranderen. Want bankhangen doe je natuurlijk (met inachtneming van de corona richtlijnen) thuis op je eigen bank.

Gij hangt toch ok gezellig meej?

Groot Aogs Bankhangen (XXL) 2021:

  • Van donderdag 11 februari 2021 (20.30 uur)
  • Tot en met dinsdag 16 februari 2021 (23.59 uur)
  • Entree gratis
  • Gewoon thuis op oew eige bank
  • Veur iedereen die meej wil hangen!

Dus bestel nog gauw die Onesie of Snuggy, zoek oew mooiste carnaval outfit uit en maak ut oe gemakkelijk op oew eige bank!

Aanmelden voor het event kan via: Groot Aogs Bankhangen XXL

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter