12 februari: Looproute-tentoonstelling Kinderatelier Kleinkunst

0

In de etalages van verschillende winkeliers en ondernemers kun je vrijdag 12 februari kunstwerken van kinderen zien. Maar liefst 200 kunstwerken vallen te bewonderen. De kinderen hebben deze het afgelopen half jaar gemaakt bij Kinderatelier Kleinkunst tijdens hun cursus ‘kunstavonturen’ die door Roxane Houshmand gegeven wordt aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Roxane: “Alle deelnemers zijn binnen 1-2 minuten van elkaar aan te lopen, dus een mooi rondje van het centrum van Princenhage. Ik wens jullie heel veel plezier.”

Deelnemende locaties waar je de kunstwerken kan bewonderen: Mechel Makelaardij, Dreef 3; Bakkerij Lips, Dreef 17; Drukkerij van den Wijngaard, Pastoor van Spaandonkstraat 31; La Barrique, Haagsemarkt 8; Kaatje Jans, Haagsemarkt 10; Hans van der List eyewellness, Haagsemarkt 21; Bakkerij van den Bogaert, Haagsemarkt 33; Pand Bachman, Haagsemarkt 29; Haagse Schouw, Haagsemarkt 22; Haagweg 407A; Schoenmakerij De Haeghe, Haagweg 425; NOVO advocatuur, Liesbosstraat 2.

Op de route kun je onder meer tekeningen, klei- en boetseerkunstwerken en schilderdoeken van de kinderen bewonderen. De looproute-tentoonstelling van Kinderatelier Kleinkunst is alleen op vrijdag 12 februari.

Roxane bedankt de Ondernemers Vereniging Princenhage voor het op korte termijn mede mogelijk maken van de looproute-tentoonstelling.

Meer informatie over Kinderatelier Kleinkunst kun je vinden op www.kinderatelierkleinkunst.nl.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter