Rode lantaarns aan Haagweg 456 gedoofd

0

De rode lantaarns aan de gevel van het privéhuis aan de Haagweg 456 blijven voorgoed gedoofd. In maart vorig jaar besloot eigenaresse Janny Neelen (58) na 30 jaar de deuren te sluiten van Huize Fantasy. Niet vanwege de coronavirussituatie, haar man was sinds enkele maanden ernstig ziek. Thuis in een huis midden in de polders van Standdaardbuiten verzorgden zij hem vanaf dat moment liefdevol hoe zwaar het ook was. Hij overleed begin augustus.

Alleen van de buitenkant kun je nu nog zien dat aan de Haagweg 456 een privéhuis huisde. Binnen is Janny druk bezig met de verbouwing om van het pand haar nieuwe thuis te maken. Al voelt zich er sowieso al thuis. Dertig jaar was ze er al dagelijks en het contact de meeste bewoners uit de straat is goed. Ze ziet het als een nieuwe start de verbouwing en het nu ook in Princenhage gaan wonen.

Binnenkort komen er aan de voorkant nieuwe kozijnen in het pand, waarna alleen de gedoofde lantaarns nog herinneren aan ondeugende dingen die zich daar voorheen binnen afspeelden.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter