Jongerenkoor Princenhage geeft digitale Kerstavonddienst

0

Het Jongerenkoor Princenhage (JKP Breda) is niet bij de pakken neer gaan zitten toen zij vernamen dat hun kerstconcert en de dienst op kerstavond werd geannuleerd wegens de aangescherpte coronavirusmaatregelen. Het JKP-bestuur en dirigente Lucie Hillen bedachten een mooi andere idee, een digitale dienst. “Er zat in hele korte tijd heel veel werk in maar we kunnen met veel zekerheid zeggen dat het erg mooi is geworden!”, meldt het koor.

De dienst vindt online geplaatst, morgen op kerstavond, 24 december, om 19:00 uur. Iedereen kan vanaf dat moment de dienst bekijken op hun YouTube pagina, te vinden onder Jongerenkoor Princenhage of via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCkfAM_oSMw_794YtlxLQr8g.

Kijk ook op Instagram (www.instagram.com/jkp.breda/) en de facebookpagina van het Jongerenkoor Princenhage (www.facebook.com/jkp.breda) waar updates over de voorbereidingen van online Kerstavonddienst staan.
Het koor is erg in hun nopjes met het digitale resultaat: “Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wij! En voor iedereen alvast een hele fijne kerst en de beste wensen voor 2021.”

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter