Exclusief: Dream City Princenhage kledinglijn

0

Sinds de zomer kunnen we in Princenhage stilstaan en genieten van het Princenhage Dream City kunstwerk aan de Haagweg 409, gemaakt door Sander Du Floo. Prominente Princenhaagse gebouwen bijeengebracht op een wolk. Sinds deze week kun je t-shirts en truien met dit bijzondere beeld erop kopen. Femke Reuvers ging hiervoor een bijzondere samenwerking aan met Sander Du Floo wat resulteerde in de nieuwe kledinglijn ‘Designed in Breda’.

Onder de slogan ‘Breda werkt samen’ ontwierpen ze samen de kledinglijn ‘Designed in Breda’, een product dat op Bredase bodem is ontworpen en geproduceerd. Met dit statement willen Sander en Femke laten zien hoe belangrijk lokale ondernemers zijn voor de stad, ondernemers die samenwerken, lokaal en duurzaam zijn. “Juist in deze crisistijd zijn we op elkaar aangewezen”.

T-shirts en truien met Princenhage Dreamcity zijn nu te bestellen via de website www.femkereuvers.shop. Ook kun je daar de Bredase variant van de Dream City kopen. Vanwege de huidige coronavirussituatie is bestellen alleen mogelijk via internet.
Onder meer in Breda bezorgt Femke Reuvers gratis, BELANGRIJK, kies dan wel voor de optie AFHALEN.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter