Winkels: wat is en hoe zijn ze open aan de Haagsemarkt en omgeving?

0

Vrijwel alle winkels aan de Haagsemarkt en omgeving die gesloten moesten worden vanwege de lockdown leveren momenteel bestellingen gratis af bij u thuis. Een overzicht wat de mogelijkheden zijn per winkel:

Bij Femke Reuvers kan je alles wat zij aanbiedt in haar winkel bestellen via de website en telefonisch. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Princenhage, de rest van Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Kies voor die gratis bezorging WEL voor de optie ‘afhalen’ tijdens de bestelling.

Bij Schoenmakerij De Haeghe kun je nog steeds terecht voor schoenreparaties en daarbij behorende accessoires zoals veters. Wil je nieuwe schoenen of andere lederwaren? Het is mogelijk om een pasmoment bij jou thuis af te spreken.

Bij ZEZ kun je kleding bestellen via de website of door een privébericht te sturen via de facebook- of instagrampagina van de modezaak. Ook biedt ZEZ Mode personal shopping thuis aan. Cadeaubonnen gekocht tijdens de tijdelijke sluiting krijgen een extra waarde van 20%. Zowel kleding als cadeaubonnen worden in Breda persoonlijk thuisbezorgd. Ook bezorging buiten Breda is gratis.

Bij Nooren van der Avoird kun je thuis advies krijgen over allerlei soorten binnen- en buitenzonwering, rolluiken, horren, vouwwanden, vensterluiken en timmerwerken. Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een afspraak.

Bij Multiboek kun je terecht om post en pakketten te verzenden of af te halen. Boeken, magazines, speelgoed en andere spullen die je in de winkel ziet liggen kun je wel direct bestellen. Een soort kijkshop. Je mag niks zelf pakken. Heb je een keus gemaakt dan stuur je een e-mail naar info@multiboekprincenhage.nl met wat je wilt kopen, naam en adresgegevens. De spullen worden daarna voor je ingepakt waarna je jouw bestelling kunt betalen via een bankoverschrijving. Wat je besteld hebt wordt na ontvangst van de betaling thuisbezorgd. Je mag ook telefonisch een bestelling doorgeven.

Bij Violien Bloemen & Interieur kun je terecht voor het afhalen van bestellingen en voor de winkel staan allerlei kerststukken, bloemen en planten uitgestald.

Bij juwelier Jeroen van der Put kun je online in de webshop bestellen. Daar staat ook de digitale versie van het magazine met sieraden dat onlangs werd verspreid in Princenhage. Personal shopping thuis wordt tijdelijk aangeboden. Ook is bezorging en betalen met pin mogelijk.

Bij woon- en accessoirewinkel FF Iets Anders kun je via de website bestellen. Daarnaast staan foto’s van die woninginrichting op hun facebookpagina.

Bij huidspecialist CestMoi is er levering aan huis per fiets van hun huidproducten waarbij je een kortingsbon krijgt voor bij een volgende behandeling. Zie voor meer informatie de instagrampagina van de huidspecialist.

Bij de Tattoo Zaak kun je terecht voor cadeaubonnen. Kijk op hun facebookpagina voor meer informatie.

Bij Allure Bloemen en Planten aan de Adriaan Klaassenstraat/Ettensebaan staan de bloemen en planten buiten opgesteld. Zie voor meer informatie hun facebookpagina.

Zonder bij het wijkblad bekende verkooprestricties: Bakkerij Pol van de Bogaert, slagerij Meat & More, Lips Brood- en banketbakkerij, slijterij La Barrique, Opticien Hans van der List, taarten en zoetigheidwinkel Zoet, fietsenwinkel Aogse Wiel, delicatessenwinkel Kaatje Jans, Etos drogisterij en slijterij Gall & Gall geopend.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter