Wijkblad Princenhage-redacteur vanavond in Nieuwsuur

0

Deze week was er een cameraploeg van Nieuwsuur in Princenhage. Aanleiding was een item over vaderschap en de recente uitbreiding van het partnerverlof, waar journalist én redacteur van het wijkblad Robin van Tilburg een boek over heeft geschreven. Nieuwsuur vroeg hem o.a. naar zijn boek Kickstart je Vaderschap en naar zijn eigen positieve ervaring met de verlofperiode, waarbij ook in Princenhage is gefilmd.
Het boek zelf heeft overigens nog een extra Bredaas tintje. Het voorwoord is namelijk geschreven door Joris Toonders, CEO van het Bredase marketingbedrijf Yonego die als een van de eerste werkgevers in Nederland het vaderschapsverlof faciliteerde. Het item wordt vanavond om 21.30u uitgezonden bij Nieuwsuur op NPO 2.

Het boek van onze redacteur Kickstart je Vaderschap zelf is in Princenhage verkrijgbaar bij MultiBoek aan de Haagsemarkt.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter