Kerstbomen geplaatst op Haagsemarkt

0

De Haagsemarkt en Haagweg komen met de dag meer in een kerstsfeer. Gisteren plaatsten Stichting Evenementen Princenhage en de Ondernemersvereniging Princenhage een gigantische kerstboom en 47 van een normaal formaat kerstbomen.
Om de lampjes en ster in de grote kerstboom te hangen moest gebruik worden gemaakt van een hoogwerker.
Ook in de wijnvaten waar de afgelopen zomer de parasols van Het Roode Hert stonden staan nu kerstbomen. De stam van de kerstboom werd daarbij door de handige mannen met een kettingzaag op maat gezaagd om in de ton te passen.
Namens de OVP hielp Ben Sprenkels van onder meer de Aogse Markt met het plaatsen van de kerstbomen en van SEP Maikel van Oosterhout partner bij A.C. Koijen.

Fotocredit: Leandra Sprenkels

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter