Kerstbloemstukken gestolen van kerkhof bij Sint-Martinuskerk

0

Op de begraafplaats achter de Sint-Martinuskerk zijn de afgelopen tijd verschillende keren bloemstukken van graven weggenomen. Claudia de Bond vertelt dat al vier keer eerder bloemen van de graven van haar moeder en oma zijn gestolen. Nu deze keer gaat het om twee kerstbloemstukken die pas enkele dagen op de graven lagen. Twee weken geleden verdween een rieten hart met een heiplantje er in. De vader (79) van Claudia gaat elke dag naar de graven om ze netjes te houden. Hij is erg teleurgesteld dat dit iedere keer gebeurt. Met de zogenaamde hofmannen onderhoudt hij het kerkhof.

Via de buurt-app Nextdoor spreken veel buurtbewoners hun afschuw uit over het wegnemen van de bloemstukken.

Claudia hoopt dat mensen wat waakzamer zullen zijn en wanneer zij iets verdachts zien dat melden bij de politie.

Het rieten hart met heiplantje dat eerder van het graf verdween.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter