Pietenhuis Princenhage geopend

0

Het Pietenhuis aan de Haagsemarkt in Princenhage werd vanmiddag om twaalf uur geopend. De pieten kwamen direct naar buiten om zakjes met pepernoten uit te de delen aan de kinderen die kwamen kijken. Even later nam de inpakpiet even de tijd om het Pietenhuis vanbinnen te laten zien. Daar zijn de Pieten druk met het vullen van de zakken met cadeautjes. Ook de zakjes met pepernoten liggen hier klaar om uit te delen. Wanneer de Pieten ‘s nachts terugkomen van hun tocht over de daken van Princenhage wacht er een warme open haard.

Het Pietenhuis is tot 5 december dagelijks geopend van 14.00 uur tot 20.00 uur.

BELANGRIJKE CORRECTIE MBT SPEURTOCHT
In het Wijkblad Princenhage staat dat de kinderen tijdens de speurtocht moeten zoeken naar afbeeldingen van ‘PIETJES’ op de ramen of in voortuinen. DAT KLOPT NIET. De kinderen moeten zoeken naar afbeeldingen van ‘SINTERKLAAS’ op de ramen of in voortuinen. Het Sinterklaas Comité Princenhage excuseert zich voor deze fout.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter