#ZorgVoorLicht in Princenhage

0

Het Wijkblad Princenhage wil wat licht brengen tijdens deze uitzonderlijke donkere dagen die ons treffen. Plaats een lamp op de vensterbank of hang verlichting aan het raam en plak de ZorgVoorLicht-pagina op het raam erbij. #ZorgVoorLicht in Princenhage!

De dames van Mechel Makelaardij zetten hun nieuwe oranje verlichting alvast aan, de horecatijgers van de Aogse Markt verlichten het plein voor hun zaak en branden lantaarns, de voorzitter van het Princenhaags Museum brandt een lantaarn voor zijn raam, de voorzitter van De Dorpsraad hing een sterrenlamp in het raam, een redacteur heeft een lichtgevend rendier in de vensterbank. En sommigen brachten uit zichzelf al licht zoals Violien bloemen en interieur.

Doe ook mee! #ZorgVoorLicht en deel jullie licht met ons.

(lees verder onder de foto)

De tekening het gedichtje zijn van Eva De Wolf, een 43-jarige Belgische copywriter. Haar pseudoniem ‘Eva tekent’ zag het levenslicht tijdens de eerste lockdown. “Het begon heel kleinschalig. Dagelijks postte ik cartoons over hoe de maatregelen in mijn eigen gezin met twee kindjes binnenkwamen, en dat leek in de smaak te vallen.” (www.facebook.com/evatekent1)

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter