Steun het Wijkblad Princenhage! Stem tijdens Rabo Clubsupport

0

Vandaag, maandag 5 oktober, is de Rabobank ClubSupport actie weer van start gegaan. Ook dit jaar stelt Rabobank Breda € 100.000 van haar winst beschikbaar voor verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van de bank. Uit Princenhage doen 28 verenigingen en stichtingen mee.

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Breda kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de clubs uit Breda en omstreken die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden voor het eerst ook stemmen via de Rabo App.

Wijkblad Princenhage
Stichting Wijkblad Princenhage doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Wij hopen dan ook 1 of 2 stemmen, van de 5 stemmen die u mag uitbrengen, te mogen ontvangen. Zodat wij u via het papieren wijkblad, website, app, instagram en facebook van alle ontwikkelingen in de wijk kunnen blijven berichten. U vindt ons tussen alle andere clubs door te zoeken op: stg Wijkblad Princenhage in de categorie samenleving. Door de corona crisis hebben we helaas te maken met flinke inkomstenderving, alle inkomsten zijn welkom op dit moment. Maar we wijzen u ook graag op al die andere mooie clubs die Princenhage heeft en die ook zoveel goeds doen.

Niet stemmen is zonde
Het aantal uitgebrachte stemmen wordt gedeeld door de € 100.000 die beschikbaar is. Als u dus niet stemt gaat u stem verloren en profiteren Princenhaagse clubs hier niet van.  Niet gebruik maken van uw stem betekent dat de gelden naar verenigingen/stichtingen buiten Princenhage gaan, en dat zou toch zonde zijn. Dus zorg dat uw stem niet verloren gaat.

Ga naar de Rabo App, klik op: zelf regelen -> Lidmaatschap -> Clubsupport. U vindt het wijkblad via de zoekbalk onder: stg Wijkblad Princenhage
Of ga naar de site: www.rabobank.nl/clubsupport en login.

Uitslag
In november wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen. Hoe dit precies gaat plaatsvinden is, in verband met corona, nog niet bekend.

Deelnemende clubs uit Princenhage:

Stg Wijkblad Princenhage
Stichting S.K.I.P.
C.V. Simpel
Stichting Oranjecomité Princenhage
Bigband 2Swing4U
St. Scouting St. Martinus Breda-West
R.K.S.V. Groen-Wit
Avondvierdaagse Princenhage
Stichting C.C. ’t Aogje
Stichting De Tien Van ’t Aogje
Zonnebloemvereniging Princenhage
Popkoor BSUR Breda
Sint Nicolaas Comité Princenhage
Kon. Harmonie ‘Cecilia’ Princenhage
Stg. Princenhaags Museum
St. Martinus Gilde
Bridgeclub Princenhage
Twirl-Peleton Doskonale
Barons
V.C. ’t Aogje
Martinuskoor Princenhage
St. Evenementen Princenhage
De Vrouwen Vereniging Princenhage
Tennispark Princenhage
Aogse Bluf
Stichting Cultuur in Princenhage
Stg. Kerststal Princenhage
K.B.O. Breda-West

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter