Carnaval: Vieringen rondom 11-11 afgelast

0

CC ‘t Aogje meldt aan het Wijkblad Princenhage dat de festiviteiten rondom 11-11 zijn afgelast. Over carnavalsfestiviteiten op een later moment zijn nog geen besluiten genomen. Dat wordt per evenement bekeken.

“In de afgelopen periode is veel overleg geweest over de invulling van Carnaval 2021. Ook is er een enquête gehouden onder de CC leden van ‘t Aogje. Na overleg met gemeente Breda en alle zeven Stichtingen heeft CC ‘t Aogje besloten dat de vieringen rond 11-11 in ‘t Aogje niet doorgaan. Het is niet verantwoord de viering door te laten gaan op de manier die gewenst is. De CC kan en wil geen risico nemen als het om de gezondheid gaat. Wat de overige stichtingen gaan doen is nog niet bekend. Er wordt per evenement gekeken naar de mogelijkheden die er binnen de richtlijnen zijn. Nu dus een besluit rondom 11-11, later volgen besluiten rondom de carnavalsperiode.“

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter