Wegwerkzaamheden Ettensebaan gestart

0

Maandagavond 7 september om 21:00 uur is gestart met de wegwerkzaamheden op de Ettensebaan. Iedere avond en nacht wordt er deze week gewerkt aan de “Noordbaan” (richting de A16) tussen de IABC en de Princenhagelaan.  De werkzaamheden, verwijderen van het asfalt, opnieuw aanbrengen van het asfalt en het aanbrengen van nieuwe markering starten iedere avond om 21:00 uur en om 06:00 in de ochtend is de weg weer te gebruiken. Zaterdagochtend moet de “Noordbaan” dan geheel gereed zijn.

Op maandagavond 14 september wordt gestart met de “Zuidbaan” richting centrum tussen de Princenhagelaan en de IABC. Ook deze werkzaamheden vinden op dezelfde tijd in de avond en nacht plaats. Zaterdagochtend 19 september moeten deze werkzaamheden dan klaar zijn.  

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter