Carnaval 2021 blijft voorlopig nog een worsteling

0

Corona en Carnaval, het lijkt geen combinatie te zijn. In den lande wordt volop overlegd en gediscussieerd over de invulling van het volksfeest in februari 2021. Ook in ’t Aogje houdt het de gemoederen van de CC dagelijks bezig, en uiteraard volgt het wijkblad de ontwikkelingen op de voet.

Voorzitter Charles van Kerkvoorde van CC ’t Aogje weet me te vertellen dat er binnen Groot Breda door alle verenigingen volop wordt overlegd om een standpunt in te nemen. Binnenkort volgt een overleg met de gemeente. Daarin wordt gekeken naar wat de ruimte is en hoe die ingevuld kan worden.

Zodra er besluiten zijn genomen informeert de CC eerst haar eigen achterban en direct daarna ons wijkblad; zo blijft u op de hoogte! Volg onze papieren uitgave en kijk ook regelmatig op onze website of FB pagina.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter