Diverse wegwerkzaamheden op de Ettensebaan

0

Het asfalt van de Ettensebaan tussen de Princenhagelaan en de IABC is van zeer slechte kwaliteit en moet daarom worden vervangen.

Het werk gebeurt van maandagavond 7 september tot zaterdagochtend 12 september en van maandagavond 14 september tot zaterdagochtend 19 september. De werkuren zijn van ’s avonds 21.00 uur tot de volgende morgen 06.00 uur. Tijdens deze perioden is doorgaand verkeer op de Ettensebaan in één richting niet mogelijk. Alle bedrijven blijven bereikbaar via omleidingen. Het werk bestaat uit het verwijderen van het asfalt, opnieuw aanbrengen van het asfalt en het aanbrengen van nieuwe markering.

Het werk aan de ‘noordbaan’ met de rijrichting naar A16 is van 7 september tot en met 12 september, elke nacht van 21.00 uur tot 06.00 uur. Na 06.00 uur is de rijbaan weer voor het verkeer berijdbaar.

Het werk aan de ‘zuidbaan’ met de rijrichting naar het centrum is van 14 september tot en met 19 september, elke nacht van 21.00 uur tot 06.00 uur. Na 06.00 uur is de rijbaan weer voor het verkeer berijdbaar.

Overige werkzaamheden
Op 31 augustus en 1 september wordt de verharding in de middenberm vervangen bij het kruispunt Ettensenbaan – Liesboslaan – Bagven Park. Hiervoor worden rijstrookafzettingen geplaats tegen de midden- en buitenberm. Doorgaand verkeer kan de werkzaamheden passeren.

Verder vinden er van woensdag 28 oktober 09:00 uur tot 29 oktober 06:00 uur onderhoudswerkzaamheden plaatst aan de stoplichten op de kruising Ettensebaan – Princenhagelaan. Op alle rijbanen richting het kruispunt vinden rijstrookafzettingen plaats en de stoplichten gaan op oranje. Verkeersregelaars regelen het doorgaande verkeer.  

Dezelfde situatie vind een week eerder van 21 oktober 09:00 uur tot 22 oktober 06:00 uur plaats op de kruising Ettensenbaan – Liesboslaan – Bagven Park.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter