Vernielingen aangericht aan auto’s

0

Tussen de driehoek Zuilenstraat, Posthoornstraat en de Wethouder van Haperenstraat en daarbuiten aan de Haagweg zijn zaterdagavond rond elf uur vernielingen aangericht aan enkele auto’s.

Getuigen maken melding van circa vier lichtgetinte jongeren waarvan er eentje op de Haagweg over een auto liep en in de Adriaan Klaassenstraat vernielden zij een autospiegel. Een heldhaftige buurtbewoner is het groepje achternagegaan om hen aan te spreken op hun gedrag. De politie is kort na de feiten ter plaatse gekomen.

In een eerder contact van het wijkblad met gemeente Breda gaf deze aan de bewoners te vragen altijd melding te maken van overlast of vernielingen via de website van de gemeente. Zonder die meldingen kan er geen dossier worden opgebouwd waarmee de problematiek via onder meer jongerenwerkers kan worden opgepakt. Ga hiervoor naar https://www.breda.nl/melden.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter