De Meertenzangertjes en de Princenkids gaan samen!

0

Zoals de meesten van jullie weten heeft Princenhage twee kinderkoren, namelijk de ‘Princenkids’ en ‘de Meertenzangertjes’. Afgelopen periode hebben de besturen van beide koren besloten om samen te gaan werken en wel onder de naam ‘de Meertenzangertjes’! Want, wat is er nou leuker dan met deze kindjes één groot koor te vormen!? Dit betekent dat de Meertenzangertjes een kerkkoortje blijft, maar ook leuke andere concertjes en activiteiten zal gaan doen. Voor de huidige dirigente van de Meertenzangertjes, Lucie Hillen, was dit dan ook meteen een mooi moment om het stokje over te dragen aan Lieke Aerts, de dirigente van de Princenkids. Na de zomervakantie zullen we weer starten met repeteren. 

Hieronder zal onze nieuwe dirigente Lieke Aarts zich aan jullie voorstellen!

Hallo allemaal!

Ik ben Lieke Aerts en ik zal vanaf aankomend schooljaar de dirigente zijn van de Meertenzangertjes. Ik ben net afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg met als hoofdvak cello. Naast cello spelen beleef ik ook heel veel plezier aan onder anderen zingen en piano spelen. In 2018 heb ik daarom mijn diploma kinderkoordirectie gehaald aan het conservatorium, waarna ik de vaste dirigente ben geworden van twee kinderkoortjes: een kerkkoortje in Rosmalen en het koor de Princenkids in Breda. Omdat de Princenkids gaat samenvoegen met de Meertenzangertjes is mij aangeboden om mee te gaan in deze samenvoeging en dus dirigente te worden van de Meertenzangertjes. Hier werd ik gelijk enthousiast van, zeker na de ontzettend leuke gezamenlijke repetitie die net voor de zomervakantie plaats heeft gevonden. 

Ik kijk er ontzettend naar uit om de Meertenzangertjes te gaan leiden en hoop jullie allemaal te zien in september!

Groetjes,

Lieke Aerts

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wil uw kind, geheel vrijblijvend, een keertje komen meerepeteren?

Stuur dan een mailtje naar: meertenzangertjes@gmail.com

06-24720442 (contactpersoon: Youkje Goossens)

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter