#ikmaakprincenhagemooier: kunstwerk in etalage van Haagweg 409

0

Aan Haagweg 409 tegenover de Posthoorn is de lege etalage opgefleurd met een kunstwerk van Sander de Floo in het kader van #ikmaakbredamooier. Princenhage sluit zich daarbij aan met #ikmaakprincenhagemooier. Het werk van De Floo betreft de eerste uit een drieluik in opdracht van Stichting Princenhage dorp. Ook hangt er een bijzondere foto van de Haagsemarkt uit 1965. Dat zwartwit beeld werd digitaal ingekleurd door Gerard Kamp. Daarnaast valt er nog een zwartwit foto van horecagelegenheid Het Roode Hert uit 1925 te zien.

In een van de eerste edities van het Wijkblad Princenhage na de zomerstop volgen er interviews met Sander De Floo en Gerard Kamp.

Doe jij iets om Princenhage mooier te maken? Laat het weten aan het wijkblad via e-mail op wijkbladprincenhage@gmail.com én deel jouw moment op instagram of facebook met de hashtag #ikmaakprincenhagemooier.

Sander de Floo bij zijn kunstwerk in de etalage van Haagweg 409

Gerard Kamp bij het door door hem digitaal ingekleurde zwartwit beeld van de Haagsemarkt

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter